Contact

Hei,

Olen H-J Anttila, tämän blogin itseoikeutettu brändijohtaja ja luova strategi — tai jotain sinne päin.

Olen myös logistiikan ammattilainen ja aikuinen alanlaajentaja (tuotantotalous). Blogini aiheita ovat logistiikka, työelämä, johtaminen, maisteriopinnot ja yleinen elämänkorkeakoulu.

Muodolliset pätevyyteni ovat:

  • Insinööri (AMK) / Bachelor of Engineering, Logistiikka (2016), Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
  • Diplomi-insinööriopiskelija / Master of Science student, Tuotantotalous, Johtamisen ja tietotekniikan DI-ohjelma, 2022—, Tampereen yliopisto

Tämän blogin päätarkoitus on toimia ammatillisena portfolionani, joten siksi tämä blogi ei ole vuorovaikutteinen lukijoiden kanssa. Avausjulkaisussa kerron tarkemmin blogin taustaa. Kaikki blogissa julkaistu sisältö on omaa tuotantoa. Blogi ei noudata mitään akateemisia sääntöjä, mutta ulkopuolisiin lähteisiin viitataan aina — jos niitä käytetään. Useimmiten ei.

Blogi on anti-kaupallinen — itseasiassa minä maksan siitä, että saat lukea blogiani ilman mainoksia (jos blogissani näkyy mainoksia, maksuliikenteeni on jostakin syystä lakannut). ”Blogistiikkaa” on hassu sanaleikki, joka juolahti mieleeni jo useita vuosia ennen tätä blogia. En käytä sitä tai mitään muutakaan nimimerkkiä missään muussa palvelussa.

Täältä voit lukea, miten päädyin logistiikka-alalle.

Minuun voi ottaa yhteyttä ainoastaan LinkedIn-palvelussa sieltä löytyvin mahdollisuuksin. Linkki alla.

Terveisin, H-J Anttila

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑